Buradasınız

İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTIMIZIN BU AYKİ MİSAFİRİ, GSMMMO.

İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTIMIZIN BU AYKİ MİSAFİRİ, GSMMMO.

Gaziantep Yeminli Mali Müşavirler Odası ile başlayan istişare ve değerlendirme toplantılarımızın ikincisi 28 Nisan 2016’da Gaziantep Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ile yapıldı. Yaklaşık 1750 kayıtlı üyesi bulunan Gaziantep Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Sn. Hüseyin ÖZBAY, Oda Sekreteri, Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu, Denetim Komisyonu, Staj Eğitim Komisyonu, Haksız rekabet Kurulu Üyeleri ve Başkanlarıyla birlikte yaklaşık 25 kişilik bir ekip Başkanlığımızın misafiri oldu.

Vergi Dairesi Başkanımız Sn. Halil TEKİN’in açılış konuşmasının ardından GSMMMO Başkanı Hüseyin ÖZBAY; bu toplantının bir ilk olduğunu, Mali Müşavirler Odası üyelerinin ilk defa Vergi Dairesi Başkanlığını vergi ile ilgili işlemler dışında bir amaçla ziyaret ettiklerini ve yeni hizmet binamızda bulunmaktan da memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Vergi Dairesi Başkanımız; yeni hizmet binamız, gün boyu kesintisiz hizmet veren ortak veznelerimiz, yine 10 Ağustos 2015 tarihinde hizmete giren Kurumsal Elektronik Belge Yönetim Sistemi (KEYS) ve 9 Mayıs 2016 tarihi itibariyle pilot olarak uygulanmaya başlanacak olan elektronik vergi dairesi otomasyonu (e-VDB) sistemi, vergi daireleri uygulamaları ve yenilikleri ile ilgili paylaşımlarda bulunmuştur. Grup Müdürlerimizin de iştirak ettiği son derece verimli geçen toplantı, Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından sunulan bu yeniliklerin mükellefler, meslek mensupları ve Başkanlığımıza hayırlı olması ve belli aralıklarla tekrarlanması temennileriyle son bulmuştur.